fbpx
Сучасний підхід до обліку, контролю та аналізу у місцевих радах (територіальних громадах)

Ефективна інформаційна підтримка, повноцінний облік та контроль, аналіз даних є невід’ємними складовими результативної діяльності місцевих рад та територіальних громад. Правильна інформаційна підтримка спрощує роботу працівникам, процес надання адміністративних послуг населенню, і що важливо – забезпечує збільшення надходжень в місцеві бюджети.

У жовтні 2018 року було презентовано програмний комплекс LoGo як сучасний підхід до обліку, контролю та аналізу даних у місцевих радах (об’єднаних територіальних громадах) представникам місцевих рад Києво-Святошинського району, зокрема Гатненської, Дмитрівської, Крюківщинської, Личанської, Шпитьківської сільрад. Захід проходив у приміщенні Києво-Святошинської Райдержадміністрації, і представляли проект безпосередньо розробники та представники ПОКП «Освітаінфоком».

Під час презентації програмного комплексу LoGo було висвітлено його особливості та переваги впровадження, детально розкрито функціональні можливості програм та наглядно показано ефективність їх використання. Застосування програм LoGo забезпечує створення єдиної інформативної бази, максимально автоматизує процеси і, відповідно, зменшує кількість паперової роботи.

Учасники презентації продемонстрували велику активність і висловили свої прогресивні погляди щодо автоматизації процесів адміністративної роботи. Крім того, представники місцевих рад проявили неабияку зацікавленість програмним комплексом LoGo.

З моменту проведення презентації програмний комплекс LoGo використовують в своїй роботі  місцеві ради Києво-Святошинського району, серед яких Гатненська, Святопетрівська, Білогородська та Софіївсько-Борщагівська сільські ради.

Представники рад-користувачів програмним комплексом LoGo повністю задоволені програмами і вже сьогодні можуть похвалитися вирішенням проблем та позитивними змінами на місцях. Головні результати, якими діляться спеціалісти:

  • автоматизація процесів, зокрема надання адміністративних послуг;
  • зменшення рутинної паперової роботи;
  • налагодження єдиного інформаційного середовища;
  • спрощення процесів статистичного аналізу та формування аналітичної звітності;
  • спрощення процесів взаємодії з інстанціями (для прикладу, Єдиний державний демографічний реєстр).

Не зважаючи на багатий функціонал програмного комплексу LoGo, він досить простий у використанні та не має особливих вимог до підключення – все що вам необхідно, це підключення до мережі Інтернет.

Програмний комплекс LoGo активно вводиться в інших місцевих радах, представники проходять навчання. Планується, що до кінця поточного року всі місцеві ради Києво-Святошинського району будуть застосовувати програми LoGo.