fbpx
Презентація програмного комплексу LoGo на Форумі місцевого самоврядування

В грудні 2018 року на Форумі місцевого самоврядування (ІІІ Форум об’єднаних громад) в ході висвітлення теми «Комплексний просторовий розвиток та ІТ-рішення» було презентовано програмний комплекс LoGo (Local Governance).

Основна ціль проведення Форуму – обговорення результатів реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, яка була ухвалена в 2014 році. Представники уряду і парламенту поділилися своїми досягненнями за минулі 4 роки.

                    

ІІІ Форум об’єднаних громад відбувався за участі перших осіб держави: Президента України Петра Порошенка, Голови Верховної Ради Андрія Парубія, Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. Представниками Асоціації міст України на Форумі місцевого самоврядування були голова АМУ, Київський міський голова Віталій Кличко та майже 50 представників громад. Учасниками Форуму стали представники місцевого самоврядування різних рівнів, всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, народні депутати та міністри України.

                    

Програмний комплекс LoGo (Local Governance), який було представлено в рамках Форуму, відкриває для органів місцевого самоврядування нові можливості та сучасний підхід до обліку, контролю і аналізу даних. LoGo дозволяє вирішити проблеми, які на сьогодні існують в органах місцевого самоврядування, зокрема відсутність повної бази об’єктів обліку, що в свою чергу перешкоджає контролю надходжень податків у місцеві бюджети, ведення бази земельних ділянок та нерухомості в паперовому форматі тощо.

Використання програмного комплексу LoGo, в першу чергу, суттєво збільшує надходження до місцевих бюджетів. Крім того, забезпечує швидку і прозору роботу місцевої ради, підвищує ефективність діяльності об’єднаних територіальних громад, звільняє працівників від роботи з паперовими книгами. Варто також відзначити, що програмний комплекс LoGo значно спрощує і автоматизує надання адміністративних послуг населенню.

Сьогодні LoGo складається з трьох програмних продуктів – Місцеві податки з нерухомості, Місцевий облік об’єктів погосподарського обліку, Реєстр територіальної громади.

В 2018 році програмний комплекс LoGo повністю впроваджено в сільських радах Києво-Святошинського та Бориспільського районів Київської області, а в деяких – активно впроваджуються. Органи місцевого самоврядування, що використовують LoGo, повністю задоволені програмами та вже досягли певних покращень ділових процесів.