fbpx
Презентація програмного комплексу LoGo представникам Золочівської та Малоданилівської селищних ОТГ Харківської області

25 березня 2019 р. нашими партнерами було проведено презентацію програмного комплексу LoGo представникам Золочівської та Малоданилівської селищних ОТГ Харківської області. Захід пройшов на території Дергачівської районної державної адміністрації.

Під час презентації програмного комплексу LoGo було детально розкрито функціональні можливості програм та наглядно показано ефективність їх використання, висвітлено його особливості та переваги впровадження.

Учасники презентації продемонстрували активність та прогресивні погляди щодо автоматизації процесів адміністративної роботи органів місцевого самоврядування.

Для довідки:

Золочівська селищна ОТГ заснована в жовтні 2017 р. Населення понад 25 тис. осіб. Складається з Золочівської, Великорогозянської, Довжицької, Калиновецької, Лютівської, Малорогозянської, Одноробівської та Одноробівської Першої сільських рад.

Малоданилівська селищна ОТГ заснована в жовтні 2017 р. Населення більше 13,5 тис осіб. В склад входять Малоданилівська та Черкасько-Лозівська сільські ради.