fbpx
Демоверсія LoGo: переконайтеся в зручності та відчуйте переваги

Багато людей, що працюють з великими масивами документів, стосами паперів та звітів, вагаються у виборі електронної системи – безсумнівного помічника у роботі.

Вам також важко наважитися на покупку? Хочеться для початку спробувати продукт, так? Ми це розуміємо і саме тому абсолютно безкоштовно пропонуємо вам демоверсію програмного комплексу LoGo.

Все, що потрібно – просто напишіть нам на hotline@logo-system.com
Або зв’яжіться будь-яким іншим зручним для Вас способом https://logo-system.com/контакти/.

За допомогою демонстраційної версії LoGo ви зможете познайомитися із системою, з кожною із програм – Місцеві податки з нерухомості, Погосподарський облік та Реєстр територіальної громади. Демоверсія повністю функціональна, це чудова можливість випробувати її та відчути всі практичні переваги простого у користуванні інтерфейсу, зрозуміти алгоритм роботи.

Чому варто випробувати демоверсію LoGo?

  • Це безкоштовно, що економить ваші ресурси, і у вас є час на прийняття обдуманого рішення про покупку повної версії LoGo.
  • Це можливість переконатися, наскільки програмний комплекс LoGo є зручним та ефективним для вашого місцевого самоврядування.
  • Це привід переконатися, що програми комплексу саме те, що потрібно для переходу на новий рівень урядування.

Термін використання демонстраційної версії LoGo – місяць. За цей період ви зможете попрацювати в системі без будь-якого функціонального обмеження, ознайомитися та протестувати всі можливості програм.

LoGo сприяє розвитку місцевого самоврядування в Україні!
З повагою, ваша команда LoGo!