fbpx
Співпраця заради розвитку електронного урядування

Актуальним питанням для України сьогодні є впровадження електронного урядування на всіх рівнях. Це вимагає залучення великої кількості новітніх комп’ютерних програм, що дають змогу кожному державному органу отримувати, зберігати, обробляти та аналізувати необхідний обсяг інформації.

Компанія, розробник програмного комплексу LoGo, Айкюжн ІТ активно підтримує розвиток е-демократії, е-сервісів та е-урядування в цілому. Минулого місяця ми підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо співпраці та взаємодії з асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація відкритих міст», щоб бути ще ближчим до вирішення проблем місцевої влади.

Тепер ми спільно з Асоціацією будемо вирішувати завдання, направлені на задоволення потреб органів місцевого самоврядування, з використанням новітніх технологій задля розвитку електронного урядування. Серед таких завдань зокрема:

  • створення та підтримання е-інструментів управління, зокрема для міст-членів Асоціації;
  • підвищення обізнаності в електронних сервісах, можливостях електронного урядування;
  • співпраця з будь-якими іншими асоціаціями і міжнародними фондами з метою реалізації проектів з е-урядування та е-демократії;
  • спільна участь у науково-практичних конференціях, форумах та семінарах;
  • та багато інших.

Змінюємо країну на краще разом! Працюємо для вас!

Для довідки:
Місцева асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація відкритих міст» є добровільним неприбутковим об’єднанням органів місцевого самоврядування, які використовують інтерактивну платформу «Відкрите місто». Місія Асоціації – задовольнити потреби органів самоврядування у сучасній інформації, нових технологіях, інвестиціях, обміні досвідом з українськими та закордонними партнерами у сфері розвитку електронного врядування та електронної демократії. https://avm.org.ua/