fbpx
LoGo. Ділимося власним досвідом використання онлайн-сервісу Deals

В умовах розвитку автоматизації бізнес-процесів в українських компаніях актуальним питанням є впровадження електронного документообігу. Саме тому хочемо поділитися з Вами власним досвідом використання онлайн-сервісу з електронного документообігу в нашій в компанії.

Для роботи з ІТ-компаніями-партнерами, що розповсюджують програмний комплекс LoGo, ми використовуємо онлайн-сервіс Deals. За його допомогою усі документи, що потрібні для нашої співпраці з контрагентами, узгоджуються, підписуються і зберігаються в електронному вигляді.

Застосування Deals пришвидшує процес взаємодії між нами і партнерами. Документи узгоджуються онлайн спільно обома сторонами. Це полегшує відслідковування етапів підписання.

Використання цього сервісу особливо зручне для здійснення документообігу з компаніями-партнерами з інших регіонів.

Оперативність підписання електронних документів в Deals забезпечується завдяки можливості використання електронного цифрового підпису (ЕЦП), кваліфікованного елеткроного підпису (КЕП), та Mobile ID, які мають таку ж юридичну силу, як і власноручний підпис особи.

При використанні сервісу Deals неможливо загубити документи. Всі вони зберігаються в захищеному електронному сховищі, в якому забезпечується постійне резервне копіювання даних. За потреби в будь-який час і в будь-якому місці Ви можете отримати доступ до своїх документів в Deals і працювати з ними.

Крім того, з Deals ми економимо кошти, не купуючи папір, не користуючись послугами доставки, і паралельно робимо добру справу – запобігаємо вирубці лісів (сировина з яких використовується для паперового виробництва) та турбуємось про екологію.

Скористуйтеся Deals у себе в компанії, і ми впевнені, що Ви не зможете відмовитись від цього зручного та захищеного сервісу.

Співпраця з Intecracy Deals сприяє розвитку електронного документообігу в Україні та політики paperless office у вітчизняному бізнесі.

Ми рекомендуємо онлайн-сервіс Deals і запрошуємо до співпраці компанії з різних галузей економіки та з різних регіонів країни до впровадження прогресивних сервісів у своїх бізнес-процесах!